Skip to content
Farvel til coronakilo | Fødevarestyrelsen |FOF Københavns Omegn

ONLINE Farvel til coronakilo og coronakuller

Er du startet 2021 med et ønske om at komme af med både coronakilo og coronakuller? Måske spise sundere og blive bedre til at søge indre ro?

I januar 2021 udkom Fødevarestyrelsens nye officielle kostråd, som er præget af fokus på klima såvel som evidensen bagom optimal sundhed. 

De nye kostråd er en formidabel fremgang i forhold til helhedsorienteret trivsel og sundhed. Dette kursus bygges op omkring de problemer de nye officielle kostråd afhjælper samt hvordan du kan bruge kostrådene til at gøre det nemmere at gå ned i vægt og generelt føle dig bedre tilpas.

Hvordan foregår online undervisning?

Undervisningen foregår via undervisningsplatformen Zoom. Inden kursusstart bedes du downloade programmet/appen til din tablet/computer. Du kan downloade programmet til din computer her eller hente app’en ’ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.  

Du får tilsendt et mødelink samt info i en e-mail forud for undervisningsstart. Når undervisningen skal finde sted, klikker du på mødelinket. Derefter åbner programmet automatisk, og du bliver automatisk sendt direkte til møderummet.

Information

  • Dato 13.03.2021-08.05.2021
  • Adresse Online

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 13.03.2021 11:00-12:30 Online Lis Angel Tjagvad-Frandsen
2 Lørdag 20.03.2021 11:00-12:30 Online Lis Angel Tjagvad-Frandsen
3 Lørdag 27.03.2021 11:00-12:30 Online Lis Angel Tjagvad-Frandsen
Se alle Se færre
Lis Angel Tjagvad Frandsen | FOF Københavns Omegn

Lis Angel Tjagvad-Frandsen

Lis er uddannet i ernæring, psykologi og yoga. Hun har kompetencer til at undervise i Hatha, Kandalini samt Vinyasa Yoga. Lis har undervist (nærmest) dagligt i yoga i mere end 10 år og er særligt glad for at kombinere psykologisk forankring med de dybder yogisk tradition indeholder, så alle klasser bliver spændende. For hende er yoga mere end den fysiske træning - det er en helhed, hvor krop og sind får ro til at blive renset, helet og restitueret på et niveau, som passer til dig. Al undervisning tilpasses de enkelte deltagere og der bliver lyttet meget til deltageres ønsker.