Skip to content
Sanketur Mølleåen | FOF Københavns Omegn

Sanketur ved Mølleåen i Nordsjælland

Tag med på en hyggelig og lærerig sanketur ved Mølleåen i Nordsjælland med biolog og vild mad ekspert Klara Rask. Naturen i Danmark bugner med vild mad med stor diversitet og spændende smage, som bare venter på at blive udforsket. Om foråret myldrer det frem med friske grønne urter fyldt med kraft og smag. Vi vil blandt andet kunne finde Ramsløg, Skovsyre, Skovmærke og Løgkarse. 

Mens vi går fortæller Klara om de forskellige urter, hvordan de genkendes, om giftige forvekslingsmuligheder, og om hvordan man kan bruge de vilde urter i køkkenet. 

Medbring kurv, urtekniv, handsker og beholdere til indsamling. 

Udflugten gennemføres uanset vejret, så husk passende påklædning. 

Mødested: Fuglevad St. 
https://goo.gl/maps/hvQf42YQV87Ptzy68 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 25.04.2021 10:00-13:00 Fuglevad Station Klara Rask
Klara Rask | FOF Københavns Omegn

Klara Rask

Klara har en stor passion for natur og mad og gør en dyd ud af at lave inspirerende kurser med stor faglighed og praktisk læring. Hun har en faglig baggrund indenfor botanik, som gør, at du kan føle dig helt tryg ved at tage med hende ud i den spiselige natur. Hun har undervist i vild mad på Hotel- og Restaurationsskolen i København og leveret vilde urter til diverse events og kokkekonkurrencer. Klare har siden 2017 haft sin egen virksomhed: Vilde Råvarer.