Skip to content
Skrivekursus | FOF Københavns Omegn

Skrivekursus: Fortæl din (livs)historie

Det er gennem det levede liv, at vi er til i verden. Derfor er vores erindringer og oplevelser vigtige at få fortalt, ikke kun for os selv, men også for vores nærmeste og vores fælles historie.   

Skrivekurset "Fortæl din (livs)historie" hjælper dig med at få overblik over, hvad det konkret er, du gerne vil fortælle, og giver dig forskellige redskaber til at skrive, så din historie blive læseværdig for andre. Du kommer til at arbejde praktisk med skriveøvelser, der løsner og udvikler sproget. Du vil lære om den gode sætning, forskellige fortællegreb og hvordan du får struktur på din historie, så den bliver levende. Du behøver ikke at have særlig øvelse i at skrive, men du skal have lyst til at prøve, og du må også gerne have lyst til at dele det, du skriver, med andre. Vi kommer til at diskutere tekster i fælles flok, ligesom du vil få mulighed for en individuel vejledning, hvis du ønsker det. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 20.09.2021 10:00-12:10 Glostrup Medborgerhus Inge Lise Hornemann
2 Mandag 27.09.2021 10:00-12:10 Glostrup Medborgerhus Inge Lise Hornemann
3 Mandag 04.10.2021 10:00-12:10 Glostrup Medborgerhus Inge Lise Hornemann
Se alle Se færre
Inge Lise Hornemann

Inge Lise Hornemann

Inge Lise er skønlitterær forfatter. Hun blev tildelt Statens Kunstfonds treårige legat i 2008 og har ved siden af sit forfatterskab bl.a. været forman for forfatterforeningen Danke Skønlitterære Forfattere samt været medlem af Stans Kunstfonds legatudvalg.