Skip to content
Slip ud af coronatågen | FOF Københavns Omegn

Slip ud af Coronatågen

I denne Coronatid er der mange der bekymrer sig og tænker "Hvad vil der ske" og "Hvad nu hvis...". Når vi bliver anspændte og bekymrede svækkes vores evne til at tænke i muligheder og være i nuet. På dette foredrag hører du om, hvad der skal til for at hente mentalt overskud og blive glad.

Målet er, at reducere tankemylder, få en bedre søvn, tænke kreativt og nyde livet mere trods de ydre omstændigheder. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 10.05.2021 18:30-21:00 Taastrup Medborgerhus Heidi Maria Schønberg
Heidi Maria Schønberg | FOF Københavns Omegn

Heidi Maria Schønberg

Maria er Cand. Phil i dansk fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er hun uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Maria driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor der holdes fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Hendes vision er at øge mennesker selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Marias undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder hun med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. 

Som underviser har Maria mange års erfaring som coach i erhvervslivet, konsulenter, specialister m.m.