Skip to content
Sofie Lassen-Kahlke foredrag | FOF Københavns Omegn

Sofie Lassen-Kahlke – Smil og vær på

Sofie Lassen-Kahlke – Smil og vær på

At være på, præstere og sælge sig selv er ikke kun noget skuespillere og tv-værter skal beskæftige sig med. Det er noget de fleste af os skal forholde os til i både vores arbejdsliv og privatliv.

Sofie har arbejdet i over 20 år i en verden, hvor det netop handler om at være på, præstere og sælge sig selv. Her trækker hun bl.a. referencer til de film og teaterstykker hun har medvirket i, sin værtsrolle i Dansk Melodi Grand Prix og deltagelse i Vild med Dans.

Få hendes gode råd til, hvordan man forbereder sig bedst til sådanne situationer, og hvordan man er allermest professionel ved blandt andet at smide nervøsiteten og turde at begå fejl.

Det kan være brugbart i situationer som f.eks. en eksamen, jobsamtale, en tale, produktpræsentationer og lignende, hvor det handler om at smide din nervøsitet og skulle præstere i nuet. Sofie kommer med konkrete eksempler på netop disse situationer, tilpasset målgruppen.

Ifølge Sofie, er man allerbedst til at performe, levere og være på, når man viser, at man er et rigtigt menneske, der laver fejl og bedst af alt - ikke er bange for at lave dem.