Skip to content

String Art

String Art er en form for trådkunst, hvor du med søm og tråde på en træplade skaber flotte kunstværker. Dette weekendkursus er for dig, som har mod på at prøve noget nyt og anderledes. Det bliver en kreativ og kunstnerisk proces, hvor vi går teknisk til værks. Du vælger et design eller motiv at arbejde med, hvorefter du lærer hvordan du sømmer et udsnit på en træplade. Efterfulgt spinner vi tråde for at danne et mønster og få dit design til at komme til live. Materialer skal tilkøbes af underviseren på selve kursusdagen.

 ● Lørdag: der forklarer jeg teknikken, valg og skitse af motiv/ design, starte med at sømme.

 ● søndag: færdiggør sømning og begynde med at vikle tråde og komme designet til livs - så har du et færdigt kunstværk lige til at hænge op, når du kommer hjem.

Materialeudgifter er ca. 220 kr. pr. deltager. Der betales direkte til underviseren på kurset.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 29.10.2022 10:00-16:15 Glostrup Medborgerhus Isra Mohannad
2 Søndag 30.10.2022 10:00-16:15 Glostrup Medborgerhus Isra Mohannad
Isra Mohannad | FOF Københavns Omegn
Underviser

Isra Mohannad

Isra Mohannad er dansk-irakisk kunstner der arbejder med en speciel og unik teknik, hvor hun producerer kunst udformet af søm hvor tråde trækkes malerisk hen over lærredet. Resultatet er de mest utrolige værker og portrætter som udstilles på messer, virksomheder og i private hjem både herhjemme og i udlandet. Hun er den eneste i Danmark og en af de få på verdensplan der arbejder med denne teknik på et professionelt niveau. 

Isra Mohannad ønsker at vise hvad man kan skabe med så simple og ydmyge materialer som søm og tråde. Når Isra ikke spinner værker ud på lærreder på sit atelier, holder hun foredrag om sin rejse i kunstens verden og om kreativitet og indre potentialer samt underviser i teknikken. Udover det fordyber hun sig i landskabsarkitektur og byplanlægning. Hun er uddannet Urban og landskabsingeniør og bor i København.