Skip to content
ManuVision træningshold | FOF Københavns Omegn

ManuVision - kropsterapeutisk træning - PRØVETIME

ManuVision - kropsterapeutisk træning - PRØVETIME

Kom til intro til efterårets helt nye ManuVision hold og find ud af, om det er noget for dig. 

Med ManuVision arbejder vi med kroppen fra fødderne og opefter. Vi åbner op for alle leddene, løsner og styrker musklerne – du vil blive guidet på en anderledes måde end du måske er vant til. Træningen har rødder i grundtræningen fra karate, smidigheden fra yogaøvelser og der er fokus på åndedrættet. Vi får varmen, udfører dybe stræk, og begynder og afslutter med en kort meditation. Vi har stor fokus på åndedrættet, fordi det har så stor betydning for vores krops evne til at rense ud, restituere og præstere.

Det er i øvrigt gennem lungerne vi tager livet ind, så en god og sund lungekapacitet samt et dybt og roligt åndedræt, kan reducere utrolig mange symptomer på både psykiske og fysiske smerter. Du vil mærke træningens effektivitet og resultater, ved større smidighed, øget styrke og balance, og følelsen af mere frihed og velvære i kroppen. Åndedrættet vil føles mere frit, hvilket er med til at regulere dit nervesystem og derved reducere dit stressniveau.

Alle kan deltage, uanset alder og fysik; undervisningen udføres med nemlig med glæde og lidt humor, da det gerne må være sjovt at træne. 

Ønsker du at fortsætte på holdet efter prøvetimen, kan du tilmelde dig her: ManuVision - kropsterapeutisk træning

  1. 1
  2. 2