Skip to content
Pilates med redskaber | FOF Københavns Omegn

Pilates og barretræning med redskaber - PRØVEHOLD

Pilates og barretræning med redskaber - PRØVEHOLD

Er du nysgerrig på om pilates med barretræning er noget for dig? Så har du nu muligheden for at være med et prøvehold inden du beslutter dig, om du vil være med.

På pilates/barretræning arbejder vi kroppen godt igennem, både stående ved ribber og liggende på måtter, og vi benytter redskaber i form af bolde, elastikker og foam roller, til både at hjælpe os i nogle af øvelserne, til at kunne udføre øvelserne korrekt, mens redskaberne i andre øvelser, bliver brugt til at udfordre kroppen, hvad angår bla. styrke, balance, stabilitet og koordination. Træningsformen styrker, toner og skaber en smuk krop, med lange, slanke, stærke muskler, og der opnås en bedre kropsholdning og balance i hele kroppen.       

Musklerne i og omkring din rygsøjle, lænd, hofter, bagdel, mave samt bækkenbund bliver stærkere, rygsøjlen forlænges, bliver mere fleksibel, og nakken rettes ud. 

Udover kropsstammen/coren arbejdes der også med stabilitet, styrke og bevægelighed i tær, fødder, ankler og knæ, og lægge og lår styrkes også m.m.  Øvelserne udføres i et roligt tempo, og med understøttende brug af åndedrættet.                 

Åndedrætsmuskulaturen bliver stærkere og der opnås større bevidstheden omkring åndedrættet. Alle kan være med. Øvelserne tilpasses den enkelte, så sværhedsgraden står mål med den enkeltes styrke og fleksibilitet, og der kan også tages individuelle hensyn til eventuelle udfordringer i bevægeapparatet.