Skip to content
Yoga mix hold | FOF Københavns Omegn

Yoga mix med Hatha, Yin og Flow - PRØVETIME

Yoga mix med Hatha, Yin og Flow - PRØVETIME

Tilmeld dig en prøvetime på efterårets yogahold, hvor du får mulighed for at prøve både hatha yoga, yin yoga og yoga flow. Hvad betyder hatha, yin og flow, og hvad kan de forskellige yoga-former? Har du lyst at prøve forskellige former for yoga, og finde ud af hvilken form for yoga du har det bedst med? Så tilmeld dig dette hold, hvor vi i løbet af 12 gange prøve tre forskellige former for yoga. 

4 x Hatha Yoga
Hatha er fundamentet i alt yoga. I den klassiske yoga, hvor den samme stilling typisk holdes i længere tid af gangen, i langsomt tempo får du mulighed for at justere og tilpasse stillingen, og således opøve dit kendskab til de fysiske stillinger.

4 x Yin og Restorativ Yoga
Yin yoga er særligt godt, hvis man oplever stivhed og stramme muskler.  Denne yogaform er med lange rolige stræk af væv kombineret med dybe vejrtrækninger, hvor man er i samme stilling i flere minutter og med tiden opøves størrer fleksibilitet. Restorativ yoga handler mere om at støtte kroppen, så den kan slappe af og heles. En passiv hvilende yoga form. I den restorative yoga kan man være i stillingerne i fx 12 min. En kombination af både begge kan være særligt godt, så man kan få lov at opleve både stræk og dybdeafspænding.

4 x Flow Yoga
Er en dynamisk yogaform, hvor yogastillinger kædes sammen i et flow. Tempoet kan være langsomt eller hurtigere. Det vil være bevægelser, som styrker muskulaturen, øger fysisk og mental udholdenhed. Så det kan eks. både være et skift imellem to stillinger i takt med åndedrættet, men det kan også være en længere sekvens, hvor der skiftes imellem flere forskellige stillinger. Der vil være mindre tid til at forklare, justere og hjælpe ind i stillinger. 

Ønsker du at tilmelde dig efterårets hold efter prøvetimen, kan du gøre det her: Yoga mix med Hatha, Yin og Flow