Skip to content
Foredrag om arbejdsglæde hos FOF København

Arbejdsglæde er noget, vi gør

Undersøgelser viser, at når du har arbejdsglæde, er du bedre til at samarbejde, har mere overskud, er mindre syg, mere motiveret og har mere livsglæde i livet generelt. Samtidigt klarer arbejdspladser med glade medarbejdere sig meget bedre end dem uden.

Alle – både ledere og medarbejdere – er med til at skabe en bedre arbejdsplads. Vi har alle et ansvar for arbejdsglæden, men hvordan skaber man mere arbejdsglæde? Hvordan fastholder man arbejdsglæden i en travl hverdag? Hvad skal der rent faktisk til for at skabe en glad succesfuld arbejdsplads og et godt arbejdsliv?

Dette gratis foredrag om arbejdsglæde giver dig viden og konkrete redskaber til at skabe mere arbejdsglæde.

Vi kommer rundt om de vigtigste pointer omkring arbejdsglæde, bl.a.:

  • Viden om arbejdsglæde baseret på forskning.
  • Hvad er arbejdsglæde, og hvorfor er den så vigtig for den enkelte medarbejder?
  • Hvorfor er arbejdsglæde (stadig) den vigtigste faktor, der bidrager til en virksomheds bundlinje herunder højere produktivitet, lavere sygefravær, færre konflikter og bedre samarbejde?
  • Hvad giver os arbejdsglæde – og hvad gør ikke?
  • Enkle redskaber som du kan bruge med det samme til at skabe mere glæde på jobbet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.02.2023 15:00-17:00 KBH V, Humletorvet Arlette Bentzen
Foredrag med Arlette Bentzen hos FOF København
Foredragsholder

Arlette Bentzen

Arlette skaber arbejdsglæde i danske og udenlandske virksomheder med foredrag og workshops. Arlette blev ansat i »Arbejdsglæde nu« i 2010, og siden er det blevet til mange hundrede foredrag og workshops om arbejdsglæde, i alle typer virksomheder – store og små, private og offentlige, i Danmark og i udlandet.

I 2017 blev Arlette certificeret i Positiv Psykologi ved WBI i USA med Tal Ben-Shahar som hovedunderviser. Arlette har tidligere arbejdet som daglig leder i en række virksomheder, hvor hun havde ansvaret for forretningsudvikling, marketing, HR, kunderelationer og meget andet. Derudover har hun været selvstændig konsulent siden 2004, og i 2020 blev Arlette ejer af virksomheden.

I sin fritid underviser Arlette også – men her i dans, yoga og pilates. Og når fritiden ikke er optaget af undervisning, hygger hun sig ganske sikkert med gode venner over en lækker middag, kører en tur på sin Triumph Bonneville eller er til koncert et sted i København. Arlette elsker også at rejse (naturligvis) og at leve livet. Desuden er Arlette bestyrelsesmedlem i Repair Cafe Danmark, hvor hun arbejder frivilligt.