Skip to content
Claus Dalby holder foredrag om haver hos FOF København

Små haver – store drømme

Kom og få inspiration til små haver med Claus Dalby – manden bag et hav af havebøger. Du får masser af kreative tips til at skabe lige præcis den have, du drømmer om – og det gælder også kolonihaver.

Det er en kendt sag, at nutidens haver er mindre end før i tiden, men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for at indrette sig med planter og lave hyggelige grønne oaser. Tværtimod er det nemmere at skabe stemning i et intimt rum.

Denne aften sætter Claus Dalby fokus på en række haver, der alle har det tilfælles, at de er under 400 kvadratmeter – og i mange tilfælde også mindre. Vi skal se masser af skønne billeder, som Claus har taget på sin færd rundt i landets haver.

Glæd dig til inspirerende eksempler fra både rækkehushaver, byhaver, parcelhushaver og kolonihaver. Claus viser, hvordan haverne er indrettet, og der er mange gode råd og tips til dig, der kun har en begrænset grund til rådighed.

Foredragsholder og havemand Claus Dalby

Hvad er dit bedste tip til folk, der gerne vil udnytte deres små haver bedre?

At de udnytter hver kvadratcentimeter! Måske skal man udelade græsplænen. Efter min mening er det vigtigt med flere siddepladser rundtom i haven. På de sociale medier – især Pinterest – er der meget inspiration at finde.

Hvad har senest inspireret dig i forhold til din egen have?

Jeg bliver hele tiden inspireret og har svært ved at pege på en enkelt ting. Men jeg søger hele tiden inspiration i bøger og på de sociale medier.

Hvad kan man glæde sig til ved foredraget?

At jeg viser en række forskellige haver – alle danske – fra 50 kvadratmeter op til 400. Jeg er sikker på, at der vil være noget at hente for alle, hvad enten man sværmer for den romantiske eller den minimalistiske stil.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.03.2023 19:00-21:00 Tårnby Skole Claus Dalby
Foredragsholder

Claus Dalby