Skip to content
Foredrag og debat hos FOF København

Lyt til kroppen, også i krisetider

Lyt til kroppen, også i krisetider

"Hvad vil der ske?" og "Hvad nu hvis...?"

Hovedet kan være tungt af bekymringer og tanker om fremtiden – især i en krisetid. Men bekymringer gør os anspændte, og svækker både vores evne til at tænke i muligheder og at være i nuet.

Der er nogle, som bruger 5-6 timer om dagen på tankemylder. Men de timer kunne nok være bedre brugt til noget andet. Dertil er der også nogle, som bruger yderligere et par timer om natten, og det kan være ekstremt udmattende.

De fleste tror, at man ikke kan styre tankerne, men at det er tankerne, som styrer én. Men faktisk kan man godt vælge at reducere mængden af tanker.

Til dette foredrag hører du, hvordan du ved at lytte til din krop kan hente mentalt overskud og blive glad. Målet er at reducere tankemylder, at få en bedre søvn, tænke kreativt og nyde livet mere.

Du vil til foredraget få konkrete metoder til, hvordan du kan reducere tankemylder, hvis du oplever det i løbet af dagen, og du vil også blive introduceret til en teknik, som vil få dig til at falde i søvn – også selvom der er knald på tankerne, når du går i seng. Metoden kan også være en hjælp til at falde i søvn igen, hvis du vågner om natten med tankemylder.

Publikum til foredrag ved FOF København

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag