Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Mød forfatter og ernæringsekspert Martin Kreutzer til foredraget »Tab dig sundere – med anti-inflammatorisk kost«

Tab dig sundere – med anti-inflammatorisk kost

Den anti-inflammatoriske kost er med god grund berømmet for sine mange gode virkninger mod en lang række helbredsproblemer som f.eks. gigtsmerter, overbelastningsskader og hjerte-kar-sygdomme. Kombinationen af fede fisk, planteolier, nødder, grøntsager, frugt og andre råvarer går i et nærmest magisk samspil ind og understøtter kroppens immunforsvar og dæmper den tilstand af kronisk inflammation, som kan få mange skavanker til at blusse op.

Derimod vil det være nyt for mange, at den anti-inflammatoriske kost også har et andet vigtigt potentiale: Den kan reducere dine fedtdepoter på sundeste vis. Især hvis dit livmål er i den høje ende, kan der ligge en kæmpestor anti-inflammatorisk gevinst i at smide nogle kilo, da mavefedt fungerer som en rugekasse for inflammation, der kan sprede sig til resten af kroppen.

Dette foredrag tager afsæt i den dugfriske bog af samme titel, hvor forfatter og ernæringsekspert Martin Kreutzer forklarer, hvordan du får fuld glæde af de gode madvarers slankende egenskaber – uden at give køb på sundhed og mæthed. Du bliver klædt godt på til projektet med nogle få, vigtige retningslinjer for, hvordan måltiderne skal skrues sammen, så det, du spiser, ikke blot giver dig anti-inflammatoriske superkræfter, men også en god og langvarig mæthed mellem måltiderne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 13.03.2023 19:00-21:00 Frederiksberg Hovedbibliotek Martin Kreutzer
Foredragsholder

Martin Kreutzer

Ernæringsekspert Martin Kreutzer hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren »Den store antiinflammatoriske kostguide« og »Velsmurt – spis dig fra gigt, skader og andre plager i dine led«) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel "rotte" i faget sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.

Se Martin Kreutzers online foredrag om antiinflammatorisk kost i karantænetider: Martin Kreutzer – Antiinflammatorisk kost