Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Fahads Forsamlingshus hos FOF København

Fædre - om at blive til som far

»Brune fædre har Danmarks dårligste brand.« Sådan siger Asim Umer Latif, chef for foreningen »Baba – fordi far er vigtig«.

Men i dag tager en generation af fædre i efterkommer-generationen bladet fra munden. I Aydin Soeis nyeste bog »Fædre« (2020) sigter seks kendte fædre med minoritetsetnisk baggrund efter at udskifte det autoritære faderideal med en nærværende far.

Sammen med Aydin Soei, Nagieb Khaja, Tarek Ziad Hussein, Niddal El-Jabri og Asim Umer Latif skal vi debattere opdragelse på tværs af generationer, hvad det vil sige at være far og søn, og hvilken arv og hvilke værdier vi ønsker at give videre til vores egne børn – og til det større fællesskab.

Kom med i et moderne forsamlingshus, hvor du får mulighed for at deltage i debatten og for at se dine egne blinde vinkler i øjnene.

Talere

  • Aydin Soei er sociolog og forfatter og har netop udgivet bogen »Fædre – fortællinger om at blive til som far« (2020). Talerne til debatten har alle bidraget med fortællinger til bogen.
  • Nagieb Khaja er journalist, dokumentarfilminstruktør og forfatter
  • Tarek Ziad Hussein er jurist, debattør og forfatter
  • Niddal El-Jabri er direktør i Mino Danmark
  • Asim Latif, chef for foreningen »Baba – fordi far er vigtig«

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 04.10.2020 13:00-15:00 Teater Grob Fahad Saeed
Oplev Fahad Saeed hos FOF København
Vært

Fahad Saeed

Fahad Saeed har de seneste 13 år arbejdet med mangfoldighed og diversitet. Bl.a. som projektchef i Mino Danmark og som medstifter af foreningen Sabaah.

Som vært på Fahads Forsamlingshus vil han lede os gennem kritisk debat, belyse ny viden og give plads til diskussion, undren og holdninger fra publikum.