Skip to content
Foredrag om ryggen med Hanne Jensen hos FOF København

Pas på ryggen! Bliv klogere på din krop

Pas på ryggen! Bliv klogere på din krop

Kom til en workshop, der sætter din krop i fokus både på jobbet, i fritiden, og når du træner.

Det er velkendt, at den største årsag til sygefravær er problemer med nakke, skuldre, hofter, knæ og især ryggen. Workshoppen vil give dig en større viden om og indsigt i din krop, hvilket er en forudsætning for, at du kan undgå overbelastninger i hverdagen.

Det er overbelastninger på dit job, i fritiden og under træning, der på kortere sigt fører til smerter, symptomer, skader og sygdom. På længere sigt vil det føre til en al for tidlig og unødig nedslidning.

Til denne workshop får du bl.a.:

  • Et overordnet indblik i kroppens anatomi og funktion, så du ved, hvordan kroppen bør bruges, og hvordan de enkelte kropsområder bør trænes
  • En gennemgang af de enkelte kropsområder, og hvordan de hænger sammen og påvirker hinanden
  • Tips til hensigtsmæssige arbejdsstillinger stående og siddende
  • Inspiration til hvordan du let kan flette træning og små øvelser ind i din hverdag – herunder på arbejdet – uden at du skal bruge ekstra tid på træning
  • Bud på sunde kropsvaner
  • Konkrete bud på, hvordan du kan opnå en stærk kropsholdning

Afspændingspædagog og stifter af Den Mobile Rygskole, Hanne Jensen, giver dig over to timer inspiration til, hvordan du kan forebygge, afhjælpe og helt slippe af med smerter og symptomer. Der skal typisk kun få justeringer til i din hverdag og måden, du bruger og træner kroppen på, for at du kan opnå en større livskvalitet. Workshoppen foregår i skønne rammer i FOF Københavns bevægelseslokaler på Maglegårds Alle centralt ved Søborg Hovedgade.

Se i øvrigt også Hannes kursus her: Rygskolen – trænings- og kursusforløb.

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag