Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Operasanger Leila Sherzai

Koncert og talk med Leila Sherzai fra Ukraine

FOF København og Lutherkirken præsenterer en eksklusiv klassisk koncert og talk med den internationale prisvindende operasangerinde Leila Sherzai fra Ukraine.

Programmet omfatter udvalgte mesterværker fra opera-repertoiret af komponister som C. Franck, Händel, Vivaldi, Verdi, P. Mascagni, Puccini og derudover ukrainske klassiske sange.

Efter koncerten vil der være en kort talk, hvor Leila vil fortælle mere om sit liv med musikken. Her taler vi blandt andet om hendes rejse fra Ukraine til Danmark, og du får et indblik i, hvordan hun prøver at finde fodfæste som menneske og musiker i alt det nye.

Medvirkende

Koncert med operasanger Leila Sherzai

Leila Sherzai 

Leila har 12 års international erfaring som sanger og er uddannet fra State Salerno Conservatory, Italien, og Lviv National Music Academy, Ukraine. Hun har vundet flere internationale priser som operasangerinde og har optrådt i mange operahuse. Hun arbejder derudover også som sangunderviser i klassisk sang: Classical Singing with Leila Sherzai.

 

Aria Farjadi er koncertpianist

Aria Farjadi

Aria har spillet klaver, siden han var 8 år gammel og er blevet privatundervist i klassisk klaver hos tre af de store pianister i Iran – Fr. Sedghi, Hr. Ahmadzadeh og Hr. Ehsani. Han er uddannet fra konservatoriet i Tehran, Iran, og har mere end 35 års erfaring med klaverundervisning til voksne og børn i alle aldre og niveauer. Han flyttede til Danmark i 1998, og udover at være koncertpianist underviser han også fortsat i klassisk klaver.

 

Semion Balschem er koncertpianist

Semion Balschem

Semion Balschem begyndte sin musikalske uddannelse som 6-årig i fødebyen Kiev, og han har sidenhen bestået med udmærkelse fra solistklassen ved Musikkonservatoriet i Moskva. I 1979 flyttede han til Danmark, hvor han fortsatte sit virke som pianist og har bl.a. spillet med DR Symfoniorkestret. Derudover har han afholdt koncerter over det meste af Europa – særligt i Italien, hvor han også har arbejdet som underviser.

 

Værd at vide

Koncerten er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Arrangementet er lavet i samarbejde med Lutherkirken.

Lutherkirken

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 07.08.2023 19:00-21:00 Lutherkirken Leila Sherzai
Leila Sherzai – underviser hos FOF København
Underviser

Leila Sherzai

Uddannelse: State Salerno Conservatory, Italien, og Lviv National Music Academy, Ukraine.

Faglige kvalifikationer: Operasanger og sangunderviser.

Undervisningserfaring: Har 7 års erfaring som underviser og 12 års international erfaring som sanger.