Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Foredrag til unge hos FOF København

Er du ung, og pleaser du for meget?

Undgå at brænde ud, og træf de sunde valg for dig!

Giver du tit efter for andre for at gøre dem tilpas? Tilsidesætter du dine egne behov? Lever du efter parolen burde og skulle? Hvis du kan nikke ja til overnævnte spørgsmål, så er du måske en "pleaser".

En pleaser er ofte smidig og medgørlig og kan nemt komme til at miste sig selv i ønsket om at være sød og rar. En pleaser har svært ved at sætte en grænse og vil ikke såre andre – måske af angst for ikke at blive holdt af. Det kan andre mennesker udnytte.

Hvis du er typen, der går for meget på kompromis, mister du også dit overskud. Så hvad sker der i omgivelserne, når du pleaser? Og hvordan forholder du dig, når andre pleaser?

Ler at forstå dine handlemønstre, så du kan arbejde med dem.

Foredraget er henvendt til unge på 16-25 år samt for pårørende til den unge.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 06.12.2023 18:00-19:40 KBH V, Humletorvet Heidi Schønberg
Foredrag og debat hos FOF København
Foredragsholder

Heidi Schønberg

Uddannelse: Jeg er cand.phil. fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er jeg uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor jeg holder fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Min vision er at øge menneskers selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Undervisererfaring: Jeg har undervist siden 1994 og fungeret som coach i erhvervslivet og for private personer siden 1997.

Andet: Min undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder jeg med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen.