Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Krimi og cocktails hos FOF København

Krimi og cocktails

Mød blandt andre Anna Grue

Åbn en krimi af Henning Mankell, og bliv slået bagover af en duft af egetræ og whisky. Mankells antihelt Kurt Wallander har sin helt egen signaturdrink, tilsat et skvæt høj opera. Men hvad drikker en forfatter som Anna Grue, og hvilke ingredienser putter hun i sine populære krimier?

Til »Krimi og cocktails« smager vi på en drink sammensat af din yndlingskrimiforfatter. Vi hører om forbilleder, mordsager og får inspiration til den næste læseoplevelse. Vi mødes i LiteraturHaus, midt i Møllegades pulserende miljø på Nørrebro. 

Jeres værtinde er Stephanie Caruana, forfatter, journalist og krimiaficionado.

Efter arrangementet er det muligt at blive hængende og tale endnu mere krimi. 

Læs mere om hvert event nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

Billeder fra Krimi og Cocktails med Jakob Melander

Jakob Melander, tidligere punker nu poetisk krimiforfatter, har siden romandebuten i 2013 med »Øjesten« skrevet bøger, der bryder formlen. Den cool og tilbagelænede forfatter spiller nemlig efter sin helt egen melodi. Elleve bøger er det blevet til indtil nu, og uanset hvor twistet plottet bliver i Melanders universer, har bøgerne altid psykologisk dybde - og masser af god musik.

Lyt til og læs om tidligere arrangementer