Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Mød forfatter Julie Hastrup hos FOF København

Krimi og cocktails: Julie Hastrup

Denne aften byder vi velkommen til læserfavoritten Julie Hastrup, der siden sin overbevisende debut i 2009, har skrevet hele ni bøger om efterforskeren Rebekka Holm. Julie Hastrup mestrer især psykologien og skriver karakterer, der går dybere end mange andre − og så har hun humor og en tvisted hjerne. Men hvordan folder hun sine personer så godt ud, midt i de bestialske plots?

Til »Krimi og cocktails« smager vi på en cocktail sammensat af din yndlingskrimiforfatter. Vi hører om forbilleder, mord og proces – og bliver inspireret til flere læseoplevelser. Vi mødes i LiteraturHaus, midt i Møllegades pulserende miljø på Nørrebro.

Jeres værtinde er Stephanie Caruana, forfatter, journalist og krimi-aficionado.

Efter arrangementet er baren åben og det muligt at blive hængende og tale endnu mere krimi. 

Foto: Steen Ewald

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 16.06.2022 19:00-21:00 LiteraturHaus Stephanie Caruana
Oplev journalist og forfatter Stepanie Caruana hos FOF København
Underviser

Stephanie Caruana

Journalist, forfatter og formand for De Skønlitterære i Dansk Forfatterforening.

Værtinde på samtale-rækken »Krimi og cocktails«. 

Underviser i at skrive spænding og klummer. Har skrevet krimier, spændings- og erotisk litteratur, samt siden 2014 klummer i Information, Ekstra Bladet og ALT for damerne, hvor hun er filmredaktør.