Skip to content

VI GLÆDER OS TIL AT ÅBNE IGEN. Alle vores aktiviteter – med få undtagelser – er aflyst t.o.m. den 5. april.

Læs mere her
Oplev Denis Revin hos FOF København

Godt nyt fra fremtiden

De dårlige nyheder kører i båndsløjfe på skærmen og fortæller om en verden på vej i den helt forkerte retning. Men hvad nu hvis verden, på trods af udfordringer, har det langt bedre, end vi tror? Uden den store opmærksomhed sker store teknologiske og menneskelige fremskridt. Vidste du f.eks. at bioniske håndprotester kan give amputerede 90 procent af deres førlighed tilbage? At solenergi allerede er den billigste energiform? At reddere i Nordengland bruger jetpacks til at forkorte udrykningen til nødstedte fra 25 minutter til 90 sekunder? Eller at psilocybin, det psykoaktive stof i magiske svampe, reducerer depression 4 gange mere effektivt end antidepressiver?

Denis Rivin er futurist, kunsthistoriker og iværksætter og har gjort det til sin mission at fortælle de gode nyheder. I denne foredragsrække får du seneste nyt fra fremtiden, du hører om de fantastiske fremskridt inden for medicin, mobilitet, produktion, kommunikation, rumfart, energi med mere, og hvem ved, måske får du håb for fremtiden.

  1. Hvor er vi på vej hen? Hvilke store fremskridt er sket alene mellem 1. januar 2021 og nu?
  2. Måneden, der er gået: De gode nyheder siden sidst.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.03.2021 19:00-20:30 KBH V, Humletorvet Denis Rivin
2 Lørdag 01.05.2021 19:00-20:30 KBH V, Humletorvet Denis Rivin
Underviser

Denis Rivin

Futurist, kunsthistoriker og iværksætter. Kritisk optimist og formidler af menneskehedens fremskridt. Forfatter til en børnebog om teknologisk arbejdsløshed, medstifter af bevægelsen Learning Mission, der ønsker at samle Danmark om at transformere skolesystemet, og stifter af det progressive nyhedsmedie #ActualNews.