Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Gopler ældes baglæns

Gopler ældes baglæns

Videnskabens svar på et længere liv

Jagten på et længere liv blev engang ført an af eventyrere, alkymister og kvaksalvere, men nu har videnskaben overtaget stafetten. Det betyder, at vi for første gang nogensinde står på tærsklen til at kunne knække aldringens kode og besvare det ældgamle spørgsmål: Hvordan får jeg et langt og sundt liv?

Denne aften fortæller Nicklas Brendborg en forrygende og utrolig historie om videnskabens kamp mod aldring og peger på, hvad man selv kan gøre for at leve længere.

Kom med på en rejse til klodens fjerneste egne, de mest højteknologiske laboratorier og alt derimellem. Undervejs møder vi gopler, der ældes baglæns, zombieceller, verdens ældste mennesker og lærer om forskningens mest spektakulære eksperimenter.

Nicklas Brendborg er 25 år, studerer molekylærbiologi ved Københavns Universitet og er et af de mest lovende forskningstalenter på området. »Gopler ældes baglæns« udkom i marts 2021. Den blev anmeldt til skyerne, stormede ind på bestsellerlisterne og er allerede solgt til udgivelse i 16 lande.

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag