Skip to content

Med få undtagelser afslutter og tilbagebetaler vi alle hold med mødegange før 21. maj – og forventer at kunne starte nye hold op fra 21. maj.

Læs mere her
Oplev Signe Refsgaard Bech til foredrag hos FOF København

Gratis online foredrag: Hvad betyder inaktivitet for din sundhed?

Hvad sker der med kroppen, hvis vi dag efter dag sidder stille foran en skærm? Hvis hjemmeundervisningen ofte bliver gennemført liggende på sofaen? Eller hvis vi er sengeliggende i f.eks. 1 døgn eller 14 dage?

Har det nogen betydning, hvis vi er unge, raske mennesker, eller er det kun et problem for ældre? Og er det nok at være fysisk aktiv 30 minutter om dagen, hvis resten af dagen primært foregår stillesiddende?

Som en del af Forskningens Døgn inviterer vi til gratis foredrag med lektor i fysioterapi, Signe Refsgaard Bech. Hun skal i løbet af en time gøre os klogere på konsekvenserne af stillesiddende adfærd, og hvad en periode med stærkt reduceret aktivitet kan betyde for helbredet.

Praktisk

Du modtager link til Zoom om formiddagen før foredragets start. Når du modtager linket, kan du enten deltage direkte fra din browser ved at trykke ”click here” eller downloade Zoom til din computer via dette link: zoom.us/download.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 23.04.2021 13:00-14:00 Zoom - Online foredrag Signe Refsgaard Bech
Underviser

Signe Refsgaard Bech