Skip to content
Simon Krohn holder foredrag hos FOF København

Bag om yoga med yogaekspert Simon Krohn

 

Kom til foredrag med Simon Krohn i FOF Københavns nye yoga- og bevægelseslokaler centralt på Søborg Hovedgade.

Simon er en af Danmarks mest efterspurgte yogaeksperter og foredragsholdere. Han har skrevet de anmelderroste bøger »Nærmere noget« og »Liv og luft«, der går i dybden med filosofien bag yoga og betydningen af åndedrættet.

Til dette foredrag vil Simon Krohn som noget helt særligt tage udgangspunkt i begge bøger. Først giver han en underholdende introduktion til filosofien bag yoga, som han bruger til at vise, hvordan meditation fungerer. Dette afsluttes med guidet meditation. Herefter forklarer han, hvordan de indiske yogier i 2500 år har brugt vejrtrækning til at skabe indre ro og harmoni, og afslutningsvis guider Simon alle deltagere gennem en række af sine bedste vejrtrækningsteknikker.

Foredraget varer i alt to timer inkl. en kort pause, og du behøver hverken at tro på reinkarnation eller dyrke yoga for at kunne genkende dig selv i den indiske visdom og få nogle fine teknikker med hjem.

Værd at vide

Bemærk, at der er stærkt begrænset antal pladser, og at vi i bedste yogaånd sidder på puder og måtter på gulvet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 26.02.2023 13:00-15:00 Søborg, Maglegårds Allé Simon Krohn
Foredrag med Simon Krohn hos FOF København
Foredragsholder

Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede bl.a. et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til den anmelderroste bog »Nærmere noget« og i 2022 udgav han bogen »Liv og luft« på Politikens forlag.

Foto: Tuala Hjarnø