Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Foredrag og kurser om tro, filosofi og eksistens hos FOF København

Tro og eksistens

Tro og eksistens

I »Tro og eksistens« kan du møde præsterne, filosofferne, menneskene, der graver et spadestik dybere i den menneskelige eksistens, og vender og drejer de store følelser og fortællinger, så vi bliver klogere på os selv.

Hør f.eks. præst og forhenværende såkaldte ekspert i »Gift ved første blik« Pia Østrem fortælle om sine erfaringer med kærligheden eller præst Martin Herbst, der viser os de syv dyder som pejlemærker for det moderne menneske.

Er du interesseret i filosofi? Vores filosofikurser giver dig mulighed for at tænke med, nærlæse teksterne og diskutere, hvad vi kan bruge filosofien til i vores hverdag.

Læs mere om vores foredrag og kurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

SAMFUND, KULTUR OG NATURFAG

Interesserer du dig for filosofi?

Vores filosofikurser giver dig mulighed for at tænke med, nærlæse teksterne og diskutere, hvad vi kan bruge filosofien til i vores hverdag.