Skip to content
Dans for børn og unge hos FOF København

Bollywood dans 10-13 år

Tag med til en drømmeverden i Bollywood med masser af dramatik, fantasi og humor.

Dansen har sin oprindelse i den indiske filmindustri og er et mix af klassisk indisk, jazz og modern dans. Der lægges vægt på udførelse af bevægelserne, koreografi, samt dramatik for at få den lækre Bollywood-feel frem og så har vi det sjovt. Dansen er for alle jer, der har lyst til at lære en smuk dansestil, få et boost af selvtilliden og give hverdagen noget liv og glæde!

Kom i tøj du kan bevæge dig frit i, smid skoene, og lev dig ind i en farvestrålende verden fyldt med lækker musik og fede dansemoves – sammen med andre danseglade børn og unge.

Værd at vide

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk og delvist på dansk. Holdet er for børn uden voksne.

Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på” dage.Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser