Skip to content
Dans for børn og unge hos FOF København

Dance mix for børn

Dance mix for børn

Vi tilbyder to hold i alderen 7-9 år og 10-13 år.

Her er det ikke så vigtigt, om du danser ”korrekt”, men fokus er i stedet på musik, glæde ved bevægelse og dans. Et dansehold hvor vi mixer forskellige dansestilarter, sætter trin sammen og laver sjove danseserier.

På holdet kommer vi omkring forskellige stilarter som bl.a. jazz, moderne dans, bollywood og comtemporary dance, og vi vil gennem dansen udtrykke os og fortælle historier.

Sammen skal vi lave lettere koreografier til din favoritmusik, som du selv er med til at udvælge. Vi har det sjovt, og der er masser af energi, seje moves og danseglæde – du vil slet ikke kunne lade være med at danse!

Holdet er for alle, både drenge og piger, uanset niveau. Det vigtigste er lysten og glæden ved at danse.

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder.

Ved sæsonstart er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på”-dage.

Vi opfordrer forældre til mindre børn om at blive i bygningen, mens undervisningen foregår.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser