Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Dans for børn og unge hos FOF København

Performance dans – 12-15 år

Performance dans – 12-15 år

Er du vild med at udtrykke dig gennem dans, så er dette undervisningsforløb lige noget for dig.

I denne undervisning vil du udvikle din indre danser og performer i et trygt rum, hvor der er plads til at eksperimentere. Du vil få indsigt i forskellige kreative dansestile, og du vil lære at skabe dine egne koreografier gennem bevægelsesaktiviteter.

Vi skal undersøge forskellige dansestile bl.a. moderne dans, gaga, butoh og kontaktimprovisation. Vi vil både danse individuelt og samarbejde parvis eller i grupper. Vi starter med opvarmning og får pulsen op for derefter at fordybe os i de forskellige kreative dansestile, og til sidst er der udstrækning. Vi har det sjovt på holdet, og der er masser af god energi og danseglæde – du vil slet ikke kunne lade være med at danse.

Holdet er for alle, uanset niveau. Det vigtigste er, at du elsker at danse.

Værd at vide

Tilmelding skal være i barnets navn, og holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Ved sæsonstart er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min., hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på”-dage. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser