Skip to content
Madkurser for familier hos FOF København

Bageskole – børn fra 10 år – 2 dage i vinterferien

På bageskolen i vinterferien får du en sjov og lærerig oplevelse med velsmagende bagværk i alle afskygninger.

Måske er dette kursus din start med bagning, eller måske har du allerede bagt en masse, men vil gerne have ny inspiration og lære endnu mere.

Uanset om det er det ene eller det andet, så er du meget velkommen på bageskolen, og det kræver ingen særlige forudsætninger at være med.

Hvad skal vi på bageskolen?

Vi skal både bage flotte kager og spændende brød, og brød som du kan have med i madpakken. Vi kommer også til at lave lidt fyld til brødet som f.eks. hjemmelavet marmelade og hummus.

Nedenstående er eksempler på noget af det, som vi bager:

  • Brød og boller
  • Kanelsnurrer og scones
  • Flotte cupcakes og cookies
  • Store kager med pynt
  • Knækbrød med forskellige smage
  • Madbrød som f.eks. pizza og focaccia

Menuen sammensættes dog af underviseren efter sæson og råvarer.

Børne bageskole i København Bageskolen for børn i København

 

Hvad får jeg med hjem?

På bageskolen er vi sociale og arbejder sammen i små grupper – og forhåbentlig får vi også nye venner.

Undervejs får du tips og tricks til, hvordan brød og kager bliver velsmagende og lækre, når du skal gentage det derhjemme efterfølgende. Du hører også om ting som hæveteknik, anretning og æltning.

Vi afslutter hver mødegang med at smage på dagens bagning, og vi spiser vores hjemmelavede frokost sammen.

Efter kurset vil du kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejligt hjemmelavet bagværk.

Medbring

Viskestykker, karklude og gerne nogle frostposer til evt. bagværk, som er i overskud.

Værd at vide

  • Holdet er både for drenge og piger uanset niveau.
  • I prisen er der inkluderet råvarer og drikkevarer.
  • Kurset er for børn uden voksne. Tilmeld derfor i barnets navn.
  • Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 10.02.2025 10:00-15:00 KBH V, Humletorvet Glika Koutina
2 Tirsdag 11.02.2025 10:00-15:00 KBH V, Humletorvet Glika Koutina
Glykeria Koutina arbejder hos FOF København
Underviser

Glika Koutina

Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.

Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.

Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.