Skip to content
Nærbillede af hånd der skriver med blyant på papir

Skriv løs på en lørdag – for unge fra 13 år

Kan du lide at skrive og læse? Fortællinger, dagbog eller noget helt tredje? Så kom til skrivelørdag og skriv løs med andre unge!

Vi laver skriveøvelser og taler derudover om litteratur, forfattere og skriveprocesser. Det er helt frivilligt, om du vil læse op, hvad du skriver, og om du løser opgaver i løbet af dagen. Du må også gerne bare komme og suge til dig.

Kurset er både for begyndere og øvede.

Medbring

Noget at skrive med og på – du kan skrive i hånden, på din telefon eller din bærbare. Husk også en god madpakke og drikkevarer.

Værd at vide

Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Holdet er for børn uden voksne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.11.2024 10:00-13:30 KBH K, Nørregade Helle Merete Brix
Helle Merete Brix underviser hos FOF København
Underviser

Helle Merete Brix

Faglige kvalifikationer: Jeg er journalist, forfatter og tidligere litteraturanmelder ved Weekendavisen. I dag arbejder jeg primært med manuskriptlæsning for private kunder, sparring på bogprojekter samt undervisning på bl.a. aftenskoler og i interesseorganisationer. Derudover har jeg udgivet en lang række bøger, både faglitteratur, essays og selvbiografi. Herunder essaysamlingen »Sex, frihed og fatwa« samt den dokumentariske bog »Blandt kolibrier og kalashnikover. Om terrorens ofre«. Er p.t. ved at lægge sidste hånd på en roman, der er planlagt til udgivelse i 2024.

Undervisningserfaring: Har undervist i kreativ skrivning siden 2003.