Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger igen
Skriveværksted – find din stemme – sommercamp for unge fra 13 år | FOF København

Skriveværksted – find din stemme – for unge fra 13 år – efterårsferie

Kan du lide at skrive? Historier, dagbog, digte eller bare tanker om løst og fast? Så skal du da med til vores skriveværksted for unge skriveglade!

På denne camp i efterårsferien kan du skrive i den genre, du vil – det gælder blot om at finde din egen stemme og din egen udtryksform. Vi skriver hver dag og taler derudover om forfattere, litteratur og skriveprocesser. Det er helt frivilligt, om du vil læse op, hvad du skriver, og om du løser opgaver undervejs.

Kurset er for både begyndere og øvede – og der vil være fokus på tryghed, hygge og fællesskab.

Medbring

Noget at skrive med og på – du kan skrive i hånden, på din telefon eller din bærbar. Husk også en god madpakke og drikkevarer.

Værd at vide

Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Holdet er for børn uden voksne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.10.2023 10:00-13:30 KBH K, Nørregade Helle Merete Brix
2 Tirsdag 17.10.2023 10:00-13:30 KBH K, Nørregade Helle Merete Brix
3 Onsdag 18.10.2023 10:00-13:30 KBH K, Nørregade Helle Merete Brix
Helle Merete Brix underviser hos FOF København
Underviser

Helle Merete Brix

Faglige kvalifikationer: Jeg er journalist, forfatter og tidligere litteraturanmelder ved Weekendavisen. I dag arbejder jeg primært med manuskriptlæsning for private kunder, sparring på bogprojekter samt undervisning på bl.a. aftenskoler og i interesseorganisationer. Derudover har jeg udgivet en lang række bøger, både faglitteratur, essays og selvbiografi. Herunder essaysamlingen »Sex, frihed og fatwa« samt den dokumentariske bog »Blandt kolibrier og kalashnikover. Om terrorens ofre«. Er p.t. ved at lægge sidste hånd på en roman, der er planlagt til udgivelse i 2024.

Undervisningserfaring: Har undervist i kreativ skrivning siden 2003.