Skip to content
Billedvævning for børn hos FOF København

Væv billeder – bæredygtigt projekt i sommerferien – 8-14 år

Væv billeder – bæredygtigt projekt i sommerferien – 8-14 år

Kom og vær med på et bæredygtigt projekt med kreativiteten i højsæde i sommerferien!

Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe smukke og fantasifulde billeder af genbrugs tekstiler? Få en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre børn og unge en uge i sommerferien.

Vi starter med at tegne med legende streger og lave sjove skitser og forvandler dem efterfølgende til spændende billeder vævet med gamle klude på mindre billedvævsrammer.

Du lærer hvordan man væver på rammen og du får rig mulighed for at designe dine egne billeder og lære de forskellige teknikker. Du skaber med dine hænder, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Holdet er både for drenge og piger, og alle kan være med. Undervisningen foregår i en dejlig spejderhytte, hvor der lige udenfor hytten er et stort grønt område og skøn legeplads – vi arbejder både ude og inde, og der indlægges gode pauser i løbet af dagen, hvor der bliver plads til frisk luft, hygge og leg.

Medbring

Gamle tekstiler (duge, sengetøj, cowboybukser, t-shirt – stort set alt kan bruges) og en god saks til at klippe de udslidte tekstiler i strimler. Madpakke og drikkevarer til frokosten.

Værd at vide

Tilmelding skal ske med barnets navn, og kurset er for børn uden voksne.

 

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser