Skip to content
Programmering for børn og unge hos FOF København

Coding Kids I – 9-12 år

Vil du lære at lave dit helt eget computerspil eller din helt egen tegnefilm?

Vi bruger sjove programmer, som f.eks. Scratch. Vi begynder med at lære de grundlæggende funktioner, og snart er du i gang med at omsætte dine helt egne historier til spil og animationer. Derudover skal vi se på forskellig musik og lyd samt finde interessante grafiske løsninger til vores spil. Fællesskabet er i højsædet på holdet, og hvis du er interesseret i IT, kodning og programmering og gerne vil møde andre børn med samme passion som dig selv, så er dette hold noget for dig.

Medbring

Egen bærbar computer og høretelefoner. Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer, sunde snacks og måske lidt frugt.

Værd at vide

Kurset er for børn uden voksne. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 21.03.2024 16:00-17:40 Bagsværd Skole Atle M.G. Winther
2 Torsdag 04.04.2024 16:00-17:40 Bagsværd Skole Atle M.G. Winther
3 Torsdag 11.04.2024 16:00-17:40 Bagsværd Skole Atle M.G. Winther
Se alle Se færre
Atle Winther underviser hos FOF København
Underviser

Atle M.G. Winther

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2016 fra folkeskole- til universitetsniveau, heriblandt Coding Pirates, Coding Class CPH, Rygaards Internationale Skole, Gifted Children, Syddansk Universitet og har været vidt omkring som gæstelærer på folkeskoler. Sideløbende med min undervisning kører jeg også workshops i foreningen Gifted Children. Derudover er jeg fast tilknyttet som underviser på Søstjerneskolen og Højer Design Efterskole. Jeg synes den fedeste gruppe at undervise er børn og unge, fordi de er så nysgerrige og ivrige efter at lære stoffet at kende. Jeg ser først og fremmest programmering som et kreativt fag, hvor man kan udfolde sig og dykke ned i sine koder, mens man har det sjovt med det.

Andre faglige kvalifikationer: Selvstændig - her fra har jeg masser af erfaring med mig i bagagen, indenfor bl.a. iværksætteri, innovation og projektledelse. Jeg har undervist og arbejdet med en bred vifte af programmeringssprog.