Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger igen
Programmering for børn og unge hos FOF København

Webdesign – fra 12 år – efterårsferie

Er du interesseret i webdesign, og tænker du af og til over, hvordan hjemmesider fungerer? Vær med til en lærerig og hyggelig efterårsferieaktivitet sammen med andre jævnaldrende med samme interesse.

Hvis du gerne vil konstruere din egen hjemmeside helt fra bunden, så er denne workshop lige noget for dig. Vi starter med at se på det basale og bygger stille og roligt på, så vi visuelt ser vores hjemmesider blive mere og mere færdig og få deres helt egne udtryk. Hjemmesider kan være sjove, spændende, lærerige, sociale, nødvendige og også meget andet.

På workshoppen eksperimenterer vi med nogle af de teknikker, som man kan bruge til at skabe sit helt eget indhold. Vi vil konkret bygge vores side op i html, som bestemmer det indholdsmæssige, og css, der giver siden et unikt visuelt udtryk. Vi vil benytte os af editoren Brackets (brackets.io), som passer til alle styresystemer.

Glæd dig til at lege og blive fortrolig med en meget kreativ udtryksform.

Medbring

Egen bærbar computer. Det er også en god idé at medbringe lidt drikkevarer, sunde snacks og måske lidt frugt.

Værd at vide

Kurset er for børn uden voksne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.10.2023 10:00-14:00 KBH K, Nørregade Atle M.G. Winther
2 Tirsdag 17.10.2023 10:00-14:00 KBH K, Nørregade Atle M.G. Winther
Atle Winther underviser hos FOF København
Underviser

Atle M.G. Winther

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2016 fra folkeskole- til universitetsniveau. Heriblandt 3D modellering hos Coding Pirates, Scratch og Python programmeringsfag i Coding Class CPH-regi. Jeg har også erfaring som underviser i programmering på Rygaards Internationale Skole. Derudover har jeg også undervist som gæstelærer på Ålholm Skole, KPH Volume og Syddansk Universitet. Sideløbende med min undervisning på FOF kører jeg også workshops i foreningen Gifted Children. Jeg synes, den fedeste gruppe at undervise er børn og unge, fordi de er så nysgerrige og ivrige efter at lære stoffet at kende. Jeg ser først og fremmest programmering som et kreativt fag, hvor man kan udfolde sig og dykke ned i sine koder, mens man har det sjovt med det.

Andre faglige kvalifikationer: Selvstændig - her fra har jeg masser af erfaring med mig i bagagen, indenfor bl.a. iværksætteri, innovation og projektledelse. Jeg har undervist og arbejdet med en bred vifte af programmeringssprog.