Skip to content
Kreative kurser for børn og unge hos FOF København

Billedkunst 8-12 år

Slip fantasien løs og dyk ned i forskellige udtryk og metoder. Vi skal fx tegne, lave billeder, tryk og lære om farver og former, det er kun fantasien der sætter grænserne. Du får indblik i forskellige teknikker med en lang række materialer og udtryksformer. Vi bruger forskellige redskaber som pensler, Ecoline farver, kulkridt m.m.

På holdet deler vi glæden ved at skabe og være kreativ og så har vi det sjovt.

Holdet er for både drenge og piger – alle kan være med, det vigtigste er at du har lyst til at være kreativ.

Medbring

Evt. lidt sunde snacks og drikkevarer

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne. Materialer er inkl. i prisen. Husk tøj der kan tåle at blive beskidt. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 30.09.2022 15:30-17:10 Lyngby, Atelieret Christine Eneström
2 Fredag 07.10.2022 15:30-17:10 Lyngby, Atelieret Christine Eneström
3 Fredag 14.10.2022 15:30-17:10 Lyngby, Atelieret Christine Eneström
Se alle Se færre
Underviser

Christine Eneström

Uddannelse: Pædagog med speciale i kunstformidling.

Andre faglige kvalifikationer: Indehaver og organisering og opstart af egen billedskole, billedkunstogborn.dk. Tekstildesign. Salg af tekstiler. Medejer af kunstbutik.

Undervisningserfaring: Undervisning på egen billedskole. FOF lærer siden 2013. Fagansvarlig i billedkunst på folkeskoler.

Andet: Christine Eneström har som billedkunstformidler erfaring med alle aldersgrupper og har lavet kunstprojekter workshops m.m. på biblioteker, skoler og institutioner med temaer fra Popart til klassisk kultegning, alt sammen med målet om at booste børns skabertrang og skabe et univers af farver, glæde og fantasi. Organisering af freelance kunstprojekter, workshops og udstillinger.