Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Lær at tegne 8-12 år

Dette er et tegnehold for dig, der gerne vil blive bedre til at tegne, møde nye kammerater og have det sjovt samtidig.

Vi skal lære forskellige tegnemetoder og grundteknikker, så vi kan tegne et ansigt eller en ting, så det ligner. Vi skal også arbejde med perspektiv, lys og skygge og undersøge, hvordan man kan gengive overflader på forskellige materialer. Vi bruger mest blyant, men vil også eksperimentere med bl.a kul og flydende tusch.

Der vil hver gang være en introduktion til dagens tema, masser af tegneøvelser og god tid til at eksperimentere og inspirere hinanden. Undervejs ser vi på, hvordan andre tegnere arbejder, og har du et særligt ønske til motiver, så er der også plads til det.

Værd at vide

Medbring gerne drikkedunk samt lidt frugt. Prisen er inkl. materialer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 31.10.2022 16:00-17:40 KBH K, Rosenborggade Kathleen Toft
2 Mandag 07.11.2022 16:00-17:40 KBH K, Rosenborggade Kathleen Toft
3 Mandag 14.11.2022 16:00-17:40 KBH K, Rosenborggade Kathleen Toft
Se alle Se færre
Underviser

Kathleen Toft

Uddannelse: Uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Undervisningserfaring: Jeg har lang erfaring med undervisning og formidling af den kunstneriske proces for børn, unge og voksne, som værktøj til udvikling af talent og potentialer fra en lang række kunst- og kultursammenhænge. Bl.a. højskole, kulturskole, billedskole, ungdomsskole og som selvstændig. Har inden for de seneste år også undervist i vegansk madlavning. Jeg lever vegansk og har stor viden om sund plantebaseret kost og madlavning. Jeg har arbejdet som mentor hos VeganerUdfordringen med undervisning og vejledning af deltagere, som prøver at spise dyre- og klimavenligt i 22 dage. Stifter af “Vegan Dining Friends”, som inspirerer til en dyre- og klimavenlig verden.

Se også kathleentoft.com