Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Lær at tegne 8-12 år

Dette er et tegnehold for dig, der gerne vil blive bedre til at tegne, møde nye kammerater og have det sjovt samtidig.

Vi skal lære forskellige tegnemetoder og grundteknikker, så vi kan tegne et ansigt eller en ting, så det ligner. Vi skal også arbejde med perspektiv, lys og skygge og undersøge, hvordan man kan gengive overflader på forskellige materialer. Vi bruger mest blyant, men vil også eksperimentere med bl.a kul og flydende tusch.

Der vil hver gang være en introduktion til dagens tema, masser af tegneøvelser og god tid til at eksperimentere og inspirere hinanden. Undervejs ser vi på, hvordan andre tegnere arbejder, og har du et særligt ønske til motiver, så er der også plads til det.

Værd at vide

Medbring gerne drikkedunk samt lidt frugt. Prisen er inkl. materialer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 24.10.2022 15:30-17:10 Lyngby, Atelieret Bettina Nielli Briand
2 Mandag 31.10.2022 15:30-17:10 Lyngby, Atelieret Bettina Nielli Briand
3 Mandag 07.11.2022 15:30-17:10 Lyngby, Atelieret Bettina Nielli Briand
Se alle Se færre
Bettina Neilli Briand underviser hos FOF København
Underviser

Bettina Nielli Briand

Uddannelse: Cand.phil. og billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze. Cand.pæd. i didaktik med specialisering i børn og unges læring og kreativitet.

Andre faglige kvalifikationer: Kunstbaseret coach. Kulturformidler fra Reggio Children.

Undervisningserfaring: Har undervist og formidlet kunst og kultur siden 2005. Undervist børn og unge i dagtilbud, på skoler, biblioteker, børnekulturfestivaler og museer, herunder Arken.

Andet: Medlem af Billedkunstnernes Forbund og udstiller egne værker i ind- og udland. Del af nordiske og europæiske netværk om børnekultur. Forskningserfaring indenfor børns møde med kunst og kultur i Danmark.