Skip to content

Vi er glade for at byde dig velkommen på aftenskolen! Husk mundbind og gyldigt coronapas.

Læs mere her
Streetart og billedkunst for børn og unge hos FOF København

Street art – billedskole – 10-15 år

Kan du lide at udtrykke din fantasi, så er dette holdet for dig!

Kigger du rundt, er byrummet fyldt med små kunstneriske statements – også kaldet street art. Det er en kunstform, der er kendetegnet ved at være farverig, finurlig og ofte humoristisk og reaktiv.

På dette kursus skal vi arbejde med lovlig street art. Det vil sige, at vi lader os inspirere af byens kunst og skal tegne, spraye, flette og lime. Vi skal arbejde med tegneseriens udtryk, med paste-ups, stencils (skabeloner) og med sproglige finurligheder.

Når foråret kommer, tager vi på udflugt til en af de legale graffitivægge og laver vores pieces i stor udgave.

Alle kan være med uanset teknisk niveau. Det vigtigste er, at man har lyst til at være kreativ, og der vil være fokus på hygge og fællesskab. Vi arbejder med opgaver, hvor der er spillerum til at løse dem ud fra egen fantasi og under individuel vejledning fra underviseren.

Værd at vide

Husk tøj, der gerne må blive snavset, samt lidt snacks og drikkevarer. Prisen er inkl. materialer. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Holdet er for børn uden voksne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 01.02.2022 17:30-19:10 KBH K, Rosenborggade Rikke Hostrup
2 Tirsdag 08.02.2022 17:30-19:10 KBH K, Rosenborggade Rikke Hostrup
3 Tirsdag 22.02.2022 17:30-19:10 KBH K, Rosenborggade Rikke Hostrup
Se alle Se færre
Rikke Hostrup underviser hos FOF København
Underviser

Rikke Hostrup

Uddannelse: Kunstakademiet i Firenze (L’Accademia delle Belle Arti di Firenze) og cand.it i digital design.

Andre faglige kvalifikationer: Udstillingserfaring fra ind- og udland. Medlem af Billedkunstnernes Forbund. Indehaver af pop-up galleriet PugMaxi, som udstiller progressiv keramisk orienteret installationskunst. Har haft elever med på Børnenes Vårsalong på Københavns Rådhus – en censureret kunstudstilling for børn.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2012, bl.a. som underviser i børnehuset på Louisiana, Københavns Kommunes Ungdomsskole og i eget regi som indehaver af Poetisk Pause.