Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger igen
Tegning for børn og unge hos FOF København

TegneCamp for børn fra 10 år – efterårsferie

Få en sjov og lærerig oplevelse i efterårsferien for børn fra 10 år – begyndere og let-øvede.

Her kan du fordybe dig, bruge fantasien og eksperimentere med forskellige tegnemetoder, som er sjove og lærerige, under kyndig vejledning fra underviseren.

Holdet er både for drenge og piger. Der vil være fokus på hygge og fællesskab, og du vil møde andre børn, der også elsker at tegne.

Hvis vejret tillader det, tager vi måske også ud i det fri og tegner.

Tegnekusus Tegnekusus

Medbring

Madpakke, drikkevarer, A4-tegneblok, 2b og 6b blyant, farveblyanter, viskelæder, knetgummi, kulstift, blyantspidser og evt. tusch.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 16.10.2023 10:00-14:00 KBH K, Rosenborggade
2 Tirsdag 17.10.2023 10:00-14:00 KBH K, Rosenborggade
3 Onsdag 18.10.2023 10:00-14:00 KBH K, Rosenborggade
Underviser

Kathleen Toft

Uddannelse: Uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Undervisningserfaring: Jeg har lang erfaring med undervisning og formidling af den kunstneriske proces for børn, unge og voksne, som værktøj til udvikling af talent og potentialer fra en lang række kunst- og kultursammenhænge. Bl.a. højskole, kulturskole, billedskole, ungdomsskole og som selvstændig. Har inden for de seneste år også undervist i vegansk madlavning. Jeg lever vegansk og har stor viden om sund plantebaseret kost og madlavning. Jeg har arbejdet som mentor hos VeganerUdfordringen med undervisning og vejledning af deltagere, som prøver at spise dyre- og klimavenligt i 22 dage. Stifter af “Vegan Dining Friends”, som inspirerer til en dyre- og klimavenlig verden.

Se også kathleentoft.com