Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Tegneserietegning børn fra 9 år

Er du vild med at tegne, og kunne du tænke dig at lave din egen tegneserie?

På denne workshop får du masser af inspiration og møder andre børn, som også er interesserede i at tegne tegneserier.

På kurset vil vi bl.a.:

  • Arbejde med historie- og karakterudvikling
  • Gennemgå genretræk fra tegneserier
  • Træne tegneteknik
  • Se billedeksempler på tegnestile og typer af serier
  • Arbejde med din egen stil og stemme
  • Lave en kort tegneserie
  • Skabe fortællinger ud fra stikord, øvelser og temaer

Du går hjem med tegninger under armen, der vil få vennerne til at blive grønne af misundelse og få forældre og bedsteforældre til at besvime af stolthed.

Medbring

Husk en madpakke og drikkevarer.

Værd at vide

Kurset er for børn fra 9 år uden voksne og uanset niveau.

Udgiften til materialer er inkluderet i kursusprisen.

Ved tilmelding til børnehold, skal du tilmelde dig i barnets navn og med dit barns personnummer.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 21.01.2023 10:00-15:00 Lyngby, Jernbanepladsen Christine Reinwald Mansoor
Christine Reinwald underviser hos FOF København
Underviser

Christine Reinwald Mansoor

Uddannelse: Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefag i billedkunst fra professionshøjskolen Metropol i 2012. Pt. studerer jeg til tegneserieskaber på Serieskolan i Malmø, som er en uddannelse udelukkende for tegneserieskabere.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har altid elsket at formidle følelser, stemninger og historier gennem billeder og tekst. I 2014 begyndte jeg at flette de to ting sammen og har lavet tegneserier lige siden. Før det fokuserede jeg primært på billedkunsten, hvor jeg både har en del tegne- og maletekniske kompetencer fra min billedkunstlæreruddannelse og diverse kurser og workshops. I 2018 var jeg en af tre medstiftere af tegneserienetværket Yngel, som er et netværk for tegneserieskabere, som søger at gøre tegneserie-genren og de nye tendenser indenfor den. Det er et kollegialt netværk, og et netværk der søger at hjælpe nye talenter frem. I Yngel har jeg afholdt workshops adskillige gange bl.a. Copenhagen Comics og andre relevante festivaller. Jeg er pt. forperson i foreningen.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist børn og unge siden 2013 og i tegneserier specifikt siden 2017. Siden 2017 år har jeg desuden også undervist voksenhold i tegneserier.

Andet: Jeg brænder for at undervise i tegneserier og vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med FOFs kursister. At give andre et nyt sprog at formidle igennem – at lære at koble tegninger og tekst og at nå ud over rampen med ting, som er svære at fortælle gennem andre medier, det er noget af det, der ligger mit hjerte nærmest.