Skip to content
Familieyoga – udendørs sommerhold hos FOF København

Familieyoga 8-12 år - sommerhold udendørs i Frederiksberg Have

Træning i naturen

Tag et kursus i yoga sammen med dit barn eller barnebarn! Vi tilbyder to hold i alderen 8-12 år eller 12-16 år i familieyoga udendørs i Frederiksberg Have.

Vil du gerne kombinere familietid, motion og frisk luft? Så er familieyoga løsningen for dig og dit barn. På kurserne i familieyoga laver vi de klassiske yogastillinger. Vi skal lære at bruge åndedrættet rigtigt og at skabe ro og balance i sindet, og vi lægger vægt på yogaøvelsernes udførelse, makkerøvelser og afspænding. Yoga for familier er på børnenes og de unges præmisser.

Træningen foregår udendørs i naturen, og det er med til give glæde og afslapning. I får mulighed for at være nærværende alt imens, I får trænet og mærket den friske luft og nydt de smukke, grønne omgivelser i Frederiksberg Have.

At være sammen om yoga er en berigende og nærværende måde at være sammen med sit barn/barnebarn på. Holdet er for alle uanset niveau, og både forældre og bedsteforældre er velkomne

Mødested

Frederiksberg Have Yoga ved Frederiksberg Runddel.

Medbring

Vandflaske og egen yogamåtte.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Vi træner ude, så kom i tøj efter vejret. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 18.05.2021 17:30-18:30 Frederiksberg Have Mayamarie Munkholm
2 Tirsdag 25.05.2021 17:30-18:30 Frederiksberg Have Mayamarie Munkholm
3 Tirsdag 01.06.2021 17:30-18:30 Frederiksberg Have Mayamarie Munkholm
Se alle Se færre
Mayamarie Munkholm underviser hos FOF København
Underviser

Mayamarie Munkholm

Uddannelse: Hatha yogalæreruddannelse på 320 timer hos Åse Kristensen ved Kreativ Yoga på Frederiksberg. Børneyogalærer uddannelse hos Emmamaria Vincentz igennem det Lille yogahus. Hormonyogalærer uddannelse hos Dinah Rodrigues i Berlin. Restorativ yogalærer, certificeret igennem Judith Hanson Lasater i London. Yogaworkshops hos Angela Farmer i München og på Lesbos. Deltager løbende i kurser med yoga og på yogarejser.

Andre faglige kvalifikationer: Folkeskolelærer med Master i scienceundervisning

Undervisningserfaring: I flere år har jeg undervist i familieyoga og restorativ yoga.

Andet: Yoga handler om at skabe samklang og bidrager til vores følelse af helhed. At høre sammen – være en del af noget. Jeg lægger vægt på at møde mennesket, der hvor det er. Jeg tager udgangspunkt i både den enkeltes og i gruppens behov.