Skip to content

Glæd dig til efterårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 22. juni (bemærk ny dato).

Genbrugsguld med glas – voksne og børn fra 6 år

Genbrugsguld med glas – voksne og børn fra 6 år

Glas anvendes i mange produkter, som vi køber fra supermarkedet, såsom syltetøj, frugtjuice og vin. Normalt, hvis vi har for mange glasflasker hjemme, tager vi dem med til genbrugsstationen. De tomme glas og flasker fra husholdningen kan man dog ofte bruge igen – og på dette kursus lærer I at omdanne kasseret glas til miljøvenlige og smukke dekorationer.

Kom børn og voksne sammen, og tag jeres nyvaskede syltetøjsglas eller nogle gamle vinglas med.

Vi vender det hele lidt på hovedet og laver flotte lysestager og spændende kunstværker. På kurset skal vi også lære om materialet glas, og I får gode idéer og inspiration til genbrug af glas. Vi ser også på, hvad glas er lavet af, og hvordan vi kan forlænge dets levetid ved simple kemiske forsøg.

Holdet er for alle uanset niveau, for I lærer alle teknikkerne på kurset. Det vigtigste er, at I har lyst til at være kreative. Slip fantasien løs, og få flotte kunstværker i glas med hjem.

Medbring

Gamle vinglas, isdessertglas, syltetøjsglas, vinflasker, små glasflasker fra eksempelvis smoothies. Tag også gerne garnrester eller snor med; alt kan bruges, men garn der skifter farve er særligt godt. Kasseret småt plastlegetøj, som I måske ville smide ud eller ikke bruger mere. Skolelim og saks.

Værd af vide

Materialer skal selv medbringes. Husk tøj der tåler at blive snavset. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Prisen dækker en voksen og et barn.

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser