Skip to content

Der er i øjeblikket forsinkelse på bekræftelsesmail efter køb på op til 12 timer. Har du kontaktet os via mail? Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og senest inden 3 hverdage.

Kreative kurser for børn og unge hos FOF København

Kunst og bynatur – voksne og børn fra 6 år – workshop

Kunst og bynatur – voksne og børn fra 6 år – workshop

På dette kursus får I inspiration og idéer til billedkunst.

Tag mor, far eller bedsteforældre med til kreativ workshop dag og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen med naturen som inspiration. Vi er vant til at tænke på naturen som noget man tager ud i.

På denne workshop vender vi tanken på hovedet og ser os som værende i naturen selvom vi befinder os midt i byen. Vi starter kurset med en fælles opdagelse udendørs i nærområdet, hvor vi finder materialer og inspiration til kunstværker som vi bagefter bearbejder indendørs. Vi skærper blikket og kigger på den natur som omgiver os i byen, helt fra ukrudtet mellem kantstenene til skyerne på himlen og naturen i parken. Vi observerer hvordan lys og skygge får omgivelserne til at skifte farve. Vi vil arbejde med forskellige teknikker og medier indenfor billedkunsten, både to-og tredimensionelle som fx collage og skulptur, og har fokus på bæredygtige materialer. I skaber med jeres hænder og kreativitet, det er kun fantasien der sætter grænser.

Holdet er for både drenge og piger og alle kan være med – det vigtigste er at I har lyst til at være kreative.

Medbring

I vil modtage nærmere info op til kursusstart. Madpakke og drikkevarer til frokost.

Værd at vide

Materialer er inkl. i prisen. Husk tøj der kan tåle at blive beskidt. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser