Skip to content
Tegning for børn og unge hos FOF København

Kunst og bynatur – voksne og børn fra 6 år – sommerferie workshop

Kunst og bynatur – voksne og børn fra 6 år – sommerferie workshop

Over 2 dage i sommerferie skal vi fordybe os i billedkunstens verden.

Tag mor, far eller bedsteforældre med til kreativ workshop og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Slip fantasien løs og dyk ned i forskellige udtryk og metoder med naturen som inspiration og med bæredygtige materialer. Vi er vant til at tænke på naturen som noget man tager ud i.

På denne workshop vender vi tanken på hovedet og ser os som værende i naturen selvom vi befinder os midt i byen. Vi går på fælles opdagelse udendørs og finder materialer og inspiration til kunstværker som vi efterfølgende bearbejder indendørs. Vi skærper blikket og kigger på den natur der omgiver os i byen, helt fra ukrudtet mellem kantstenene til skyerne på himlen og naturen i parken. Vi observerer hvordan lys og skygge får omgivelserne til at skifte farve. Vi vil arbejde med forskellige teknikker og medier indenfor billedkunsten, både to-og tredimensionelle som fx collage og skulptur, og har fokus på naturlige, bæredygtige materialer. I skaber med jeres hænder og kreativitet, det er kun fantasien der sætter grænser.

Holdet er for både drenge og piger og alle kan være med – det vigtigste er at I har lyst til at være kreative.

Medbring

I vil modtage nærmere info op til kursusstart. Madpakke og drikkevarer til frokost, som vi nyder udendørs hvis vejret tillader det.

Værd at vide

Materialer er inkl. i prisen. Husk tøj der kan tåle at blive beskidt. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser