Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Madkurser for familier hos FOF København

Det italienske køkken – voksne og børn fra 6 år – vinterferie

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen i vinterferien. Over to dage skal vi prøve kræfter med den italienske madkunst, og kommer omkring mange børns favoritretter. Og så har vi det sjovt!

Vi skal bl.a. lave:

  • Autentiske pastaretter som bla. hjemmelavede kødboller og tomatsauce  
  • Dejlig kartoffel gnocchi med parmesan og brunet smør og krydderurter
  • Sprøde pizzaer, hvor I får inspiration til topping
  • Hjemmelavet italiensk is 
  • Panna cotta med bærsauce

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer, og prøver at forstå hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Og vi skal selvfølgelig smage på alt det lækre mad. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet italiensk mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, en god køkkenkniv og 2-3 bøtter til retter som er gode at gemme.

Værd at vide

Prisen er inkluderet råvarer, vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. 
Prisen dækker en voksen og et barn. 
Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. 
Kurset bliver afholdt i FOF´s flotte nye køkken på Humletorvet ved Carlsberg Station.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 18.02.2021 09:30-14:25 KBH V, Humletorvet Christine Stokkebye
2 Fredag 19.02.2021 09:30-14:25 KBH V, Humletorvet Christine Stokkebye
Underviser

Christine Stokkebye

Uddannelse:
1984: Ernærings og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium.
2010: Master i Sundhedspædagogik, 1 modul. DPU.
Diplomuddannelse som turistfører RUC.
2017: Modul 1: historie, samfund, kunst og kultur.
2017: Modul 2: kulturformidling og oplevelser.
2018: Modul 3: interkulturel kommunikation og kulturformidling i teori og praksis.

Andre faglige kvalifikationer: Madformidling, madundervisning og madproduktion, fuldmægtig, key account manager, konsulent og selvstændig. International erfaring fra 16 års arbejde og ophold i Bruxelles.

Undervisningserfaring: Den Skandinaviske Skole i Bruxelles, Hotel og Restaurant skolen i København, Danæg, Aarhus skolevæsen, AMU Odense, Sygeplejerskeskolen Odense, AOF Odense.

Andet: Arbejder som selvstændig inden for ”mad og historie”