Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Madkurser for familier hos FOF København

Det italienske køkken – voksne og børn fra 6 år – vinterferie

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen i vinterferien. Over to dage skal vi prøve kræfter med den italienske madkunst, og kommer omkring mange børns favoritretter. Og så har vi det sjovt!

Vi skal bl.a. lave:

  • Autentiske pastaretter som bla. hjemmelavede kødboller og tomatsauce  
  • Dejlig kartoffel gnocchi med parmesan og brunet smør og krydderurter
  • Sprøde pizzaer, hvor I får inspiration til topping
  • Hjemmelavet italiensk is 
  • Panna cotta med bærsauce

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer, og prøver at forstå hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter. Og vi skal selvfølgelig smage på alt det lækre mad. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet italiensk mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, en god køkkenkniv og 2-3 bøtter til retter som er gode at gemme.

Værd at vide

Prisen er inkluderet råvarer, vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. 
Prisen dækker en voksen og et barn. 
Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. 
Kurset bliver afholdt i FOF´s flotte nye køkken på Humletorvet ved Carlsberg Station.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 16.02.2021 09:30-14:25 KBH V, Humletorvet Sanne Rosenkrands Danielsen
2 Onsdag 17.02.2021 09:30-14:25 KBH V, Humletorvet Sanne Rosenkrands Danielsen
Underviser

Sanne Rosenkrands Danielsen

Uddannelse: Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Påbegynder en kandidatuddannelse i Læring og forandringsprocesser på Aalborg Universitet i København i efteråret 2019.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg elsker at lave mad og dele min madglæde med andre. Det gør jeg bl.a. som frivillig hos Sundheds- og Omsorgforvaltningens madværksteder for overvægtige børn og deres forældre. I foråret 2015 gik jeg seks måneder på Suhrs Madhøjskole.

Undervisningserfaring: Jeg arbejder delvist frivilligt hos GoCook, hvor jeg agerer værtsrolle for børn og unge med fokus på madmod. I foråret 2019 var jeg tilkaldevikar på en folkeskole og derudover var jeg i 2018 undervisnings- og køkkenassistent i Børnenes Madhus.