Skip to content

Alle aktiviteter med undtagelse af FVU aflyses t.o.m. 7. februar.

Læs mere her
Det søde køkken hos FOF København

Fyldte chokolader voksne og børn fra 8 år

Tidl. Danmarksmester i Chokolade, Nicolaj Wium, fortæller i foredragsform om, hvordan man laver fyldt chokolade – om alt fra temperering til støbning. 

Efterfølgende støber vi selv chokoladen i forme og laver flere forskellige slags fyld. Du får opskrifter med hjem så du kan eksperimentere videre derhjemme. 

Medbring 

Drikkevarer, opbevaringsbøtter, viskestykker, karklud og forklæder. 

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Råvarer er inkl. i prisen. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn i alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.02.2021 16:30-19:55 KBH V, Humletorvet Nicolaj Wium
Underviser

Nicolaj Wium

Uddannelse: Civilingeniør i kemi

Andre faglige kvalifikationer: Underviser i begynderkurser i biavl siden 2016, har skrevet mange artikler til Tidsskrift for Biavl, Danmarksmester i Fyldt chokolade i 1999, Undervist i Fyldt chokolade siden 2010

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i at lave fyldt chokolade siden 2010, undervist i Kyndig Biavler siden 2005 og i begynderkurser i biavl siden 2016.

Andet: Jeg har siden 2003 haft ca. 50 bistader i Nordsjælland, hvor jeg også er Bi-inspektør. I 1997 startede jeg med at lave chokolade, og jeg har været Danmarksmester i fyldt chokolade og deltaget i internationale konkurrencer. Jeg sælger mine produkter på Torvet i Helsingør hver lørdag formiddag - året rundt, fra kl.08.00 - 15.00. Desuden sælger jeg produkterne hos Brugsen i Hornbæk, Brødsnedkeren i Humlebæk, Strandvejsristeriet på Kronborg, på museet Munkeruphus i Dronningmølle samt eksporterer i mindre grad.