Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Det søde køkken hos FOF København

Økologisk julebag - voksne og børn fra 6 år

Økologisk julebag – voksne og børn fra 6 år

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.

Børn elsker at bage, og vi skal bage julekager til den store guldmedalje. I får tips til, hvordan brød og kager bliver velsmagende og lækre, når I bager hjemme. Vi bager blandt andet smagfulde pebernødder og mange andre lækre julekager.

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige kager. Vi har det sjovt, og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre kager. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet julebag.

Medbring

Drikkevarer, evt. madpakke, viskestykker, karklud, to bageskåle, forklæder og opbevaringsbøtter/frostposer til bagværket.

Værd at vide

Vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer. Råvarer er inkl. i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser