Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Madkurser for familier hos FOF København

Sund mad, let at lave - voksne og børn fra 8 år

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.

Vi skal lave sund og nem hverdagsmad, hvor der er fokus på både økologi og økonomi. I løbet af dagen laver vi forskellige slags retter både med og uden kød, men alt sammen med fokus på sundhed, smag, de rene råvarer og tidsforbrug. Vi afslutter med at spise det tilberedte mad, og du har derfor kun brug for at medbringe eventuelle drikkevarer, I selv føler behov for. Der er fokus på de gode råvarer, og vi bruger fortrinsvis økologiske ingredienser. Efter kurset kan I fortsætte derhjemme og imponere resten af familien og venner.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde og 2-3 opbevaringsbøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 28.11.2020 11:00-15:10 Skolen på Nyelandsvej Christine Stokkebye
Underviser

Christine Stokkebye

Uddannelse:
1984: Ernærings og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium.
2010: Master i Sundhedspædagogik, 1 modul. DPU.
Diplomuddannelse som turistfører RUC.
2017: Modul 1: historie, samfund, kunst og kultur.
2017: Modul 2: kulturformidling og oplevelser.
2018: Modul 3: interkulturel kommunikation og kulturformidling i teori og praksis.

Andre faglige kvalifikationer: Madformidling, madundervisning og madproduktion, fuldmægtig, key account manager, konsulent og selvstændig. International erfaring fra 16 års arbejde og ophold i Bruxelles.

Undervisningserfaring: Den Skandinaviske Skole i Bruxelles, Hotel og Restaurant skolen i København, Danæg, Aarhus skolevæsen, AMU Odense, Sygeplejerskeskolen Odense, AOF Odense.

Andet: Arbejder som selvstændig inden for ”mad og historie”