Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Madkurser for familier hos FOF København

Sund mad, let at lave - voksne og børn fra 8 år

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.

Vi skal lave sund og nem hverdagsmad, hvor der er fokus på både økologi og økonomi. I løbet af dagen laver vi forskellige slags retter både med og uden kød, men alt sammen med fokus på sundhed, smag, de rene råvarer og tidsforbrug. Vi afslutter med at spise det tilberedte mad, og du har derfor kun brug for at medbringe eventuelle drikkevarer, I selv føler behov for. Der er fokus på de gode råvarer, og vi bruger fortrinsvis økologiske ingredienser. Efter kurset kan I fortsætte derhjemme og imponere resten af familien og venner.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklud, forklæde og 2-3 opbevaringsbøtter til evt. madrester.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 22.05.2021 10:30-14:40 KBH V, Humletorvet Sanne Rosenkrands Danielsen
Underviser

Sanne Rosenkrands Danielsen

Uddannelse: Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Påbegynder en kandidatuddannelse i Læring og forandringsprocesser på Aalborg Universitet i København i efteråret 2019.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg elsker at lave mad og dele min madglæde med andre. Det gør jeg bl.a. som frivillig hos Sundheds- og Omsorgforvaltningens madværksteder for overvægtige børn og deres forældre. I foråret 2015 gik jeg seks måneder på Suhrs Madhøjskole.

Undervisningserfaring: Jeg arbejder delvist frivilligt hos GoCook, hvor jeg agerer værtsrolle for børn og unge med fokus på madmod. I foråret 2019 var jeg tilkaldevikar på en folkeskole og derudover var jeg i 2018 undervisnings- og køkkenassistent i Børnenes Madhus.