Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Selvforsvar hos FOF København

Selvforsvar

Tag et kursus i selvforsvar sammen med dit barn

Vil I være mere trygge, hvis I skulle blive konfronteret med en truende situation? Selvforsvar er for alle, hvad enten du ønsker at komme i bedre form, få styrket din selvtillid eller få nye venner.

Til selvforsvar lærer I at forsvare jer selv, men I lærer også at forsvare andre. I vil lære de basale selvforsvarsteknikker: parader, stød, spark, slag, låse, faldteknikker og små tricks. Samtidig får I pulsen op og sved på panden. Træningen vil foregå i et sjovt og trygt miljø, og det er hverken et krav, at du kan lave et flyvespark eller gå i spagat for at deltage. Det eneste, I skal medbringe, er dit smil, træningstøj og en masse gåpåmod.

Se også vores kurser i selvforsvar for drenge og piger uden forældre

Hvordan tilmelder vi os?

Du kan se alle vores kurser i selvforsvar for børn og unge herunder. Her kan du også tilmelde dit barn. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér